etusivu

seikkailu viitakossa

Seikkailu- ja luontomatkailun uranuurtaja Savossa

Hauskaa ja mieleenpainuvaa ohjelmaa ryhmille Viitakossa ryhmän toiveet huomioiden. Melontakoulutusta ja -retkiä sekä ohjattuja luontoretkiä voimme toteuttaa muuallakin. Lyhyen ajomatkan päässä Viitakosta on mm. Seinävuoren Rotkolaakso, runsaat vesistöt melontaan eikä Tahkokaan ole kaukana.  Kysy lisää info@viitakko.fi

tiimi-poweria

Toiminnallisia ryhmätehtäviä

Perustuu kokemukselliseen oppimiseen. Tutustumis-, luottamus- ja ongelmanratkaisuharjoitteita.

  • Kesto: 3h
  • Hinta 39€ /hlö
  • Ryhmä: 6 – 30 hlö

Savolaiset Olympialaiset

jo vuodesta 1989

Ryhmäkisailua savolaisessa hengessä. Lajeina mm. mölkky, kurlinki, pölkynkidutus, löylynheitto, viestit hiihtäen, etanaralli, potkuviesti, suopunki, aika-ajot. Lajit vaihtelevat vuodenajan mukaan. Tästä hauskuudesta et voi jäädä paitsi.

  • Kesto: 1,5h
  • Hinta: 32€ /hlö
  • Ryhmä: 10 – 100 hlö

TOIMINTATORNI ja köysirata

turvallista rajojen testausta

Toimintatorni kiipeily- ja köysiaktiviteetit ammattitaitoisten kouluttajien ohjauksessa. Toimintatorni on herkkua elämysnälkäisille itsensävoittajille. Se sopii myös erityisryhmille sekä lapsille ja nuorille.

Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Toimintatornissa on mm. kiipeilyseinä, korikiipeily, yläköysirata ja jaakobin tikapuut. Kysy yksilöllisesti suunniteltuja ratoja ryhmäsi tavoitteiden mukaan.

Hinta 27€ /hlö

Ryhmä 10-15 hlö

GEOkätköily

lähisuunnistusta pihapiirissä

Geokätköilyssä etsitään piilotettuja kätköjä ryhmässä tai yksin. Kätköt voivat sijaita missä vaan Viitakon tilalla. Jokaisella kätköllä on erilaisia tehtäviä. Apuna kätköjen etsinnässä on gps-laite, jonne kätkön koordinaatit on syötetty. Ohjelma voi olla mukavan leppoisa retki maastossa tai haastava ryhmäkisa.

Pimeällä käytämme otsalamppuja ja ohjelman voi toteuttaa niin kesällä kuin talvellakin.

  • Kesto: 2h
  • Hinta: 35€ /hlö
  • Ryhmän koko: 10-30 hlö

melonta

virallinen melonnan kouluttaja myös aloittelijoille

Viitakko on täyden palvelun melontakeskus keskellä Itä-Suomen parhaita melontavesistöjä. Järjestämme  jokimelontaretkiä mm. Vaikkojoella. Suojaisaan järvimelontaan soveltuva Saimaan vesistö aukeaa tukikohdastamme Summan kanavasta tai vaikkapa Tuusniemen satamasta. Melontaoppaillamme on Suomen kanoottiliiton koulutus.

Vuokraamme laadukasta melontakalustoa ja varusteita. Viitakon oppaat ja melontakalusto ovat tilattavissa myös muille vesistöille.

Laadukkaat melontakurssit ja melontatuotteiden myynti ovat myös osa toimintaamme.