Ohjelmapalvelut

Seikkailu- ja luontomatkailun uranuurtaja Savossa. Meillä riittää tekemistä ympäri vuoden.

Toiminnallisia ryhmätehtäviä eli Tiimi-Poweria

Perustuu kokemukselliseen oppimiseen. Tutustumis-, luottamus- ja ongelmanratkaisuharjoitteita.

 • Kesto: alk. 2h
 • Hinta alk. 28 €/hlö
 • Ryhmä: 6 – 30 hlö

Savolaiset Olympialaiset

jo vuodesta 1989.

Ryhmäkisailua savolaisessa hengessä. Lajeina mm. mölkky, kurlinki, pölkynkidutus, löylynheitto, viestit hiihtäen, etanaralli, potkuviesti, suopunki, aika-ajot. Lajit vaihtelevat vuodenajan mukaan. Tästä hauskuudesta et voi jäädä paitsi.

 • Kesto: 1,5hh
 • Hinta: 25 €/hlö
 • Ryhmä: 10 – 200 hlö

Kuva tulossa pian!

Paintball

Nyt turnajaiset työporukalle tai kavereitten kesken. Mikäs sen mukavampaa kuin tipauttaa kaveri pois pelistä ja auttaa omaa joukkuetta kohti kirkkaimpia mitalleita. Tästä puhutaan vielä pitkään.

 • Kesto: alk. 1h
 • Hinta:  50 €/hlö
 • Ryhmä: 8 – 25 hlö

Mahdollisuus myös vuokrata ja pelata omatoimisesti

Kuva tulossa pian!

Geokätköily

Geokätköilyssä etsitään ryhmänä tai yksin piilotettuja kätköjä.  Kätköt voivat sijaita missä vaan. Jokaiselta löytämältäsi kätköllä on erilaisia tehtäviä. Apuna kätköjen etsinnässä on gps-laite, jonne kätkön koordinaatit on syötetty.  Ohjelma voi olla mukavan leppoisa retki maastossa tai haastava ryhmäkisa.

Pimeällä käytämme otsalamppuja ja ohjelman voi toteuttaa niin kesällä kuin talvellakin.

 • Kesto: 1,5 – 4h
 • Hinta: 300 € /10 hlöä + lisähenkilöt 23 €
 • Ryhmän koko: 6-30 hlöä

Valitse oma seikkailusi

Mönkijäretki, jääkiipeily, jousiammunta, kisailut, curling, taitoajorata mönkijällä, köysirata, metsäretki, lumikenkäretki, puhallusputki, paintball, melonta, tiimi-tehtävät, korikiipeily, köysilaskeutuminen, koiravaljakko, maastoyöpyminen, kokouspaketti, savusauna, hulju eli kylpytynnyri, jää- ja lumirakentaminen jne ….

Melonta

Viitakko on täyden palvelun melontakeskus keskellä Itä-Suomen parhaita melontavesistöjä. Järjestämme  jokimelontaretkiä mm. Vaikkojoella. Suojaisaan järvimelontaan soveltuva Saimaan vesistö aukeaa tukikohdastamme Summan kanavasta tai vaikkapa Tuusniemen satamasta. Melontaoppaillamme on Suomen kanoottiliiton koulutus.

Vuokraamme laadukasta melontakalustoa ja varusteita Viitakossa. Viitakon oppaat ja melontakalusto ovat tilattavissa myös muille mieleisillesi vesille.

Laadukkaat melontakurssit ja melontatuotteiden myynti ovat myös osa toimintaamme.

 

Toimintatorni ja köysirata

Toimintatorni houkuttelee kiipeily- ja köysiaktiviteetteihin. Ylimmillään päät tapailevat taivasta jopa 12 metrissä ammattitaitoisten kouluttajien ohjauksessa. Toimintatorni on herkkua elämysnälkäisille ryhmille, yrityksille ja järjestöille. Se sopii myös erityisryhmille sekä lapsille ja nuorille.

Toimintatorni antaa potkua niin tiimityöskentelyyn kuin itsensä voittamiseen. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Toimintatornissa on mm. kiipeilyseinä, korikiipeily, yläköysirata ja jaakobin tikapuut. Kysy yksilöllisesti suunniteltuja ratoja ryhmäsi tavoitteiden mukaan.

Hinnat alkaen 25 €/hlö. Kysy ryhmille tarjous.